Beauty Salon Coco Sassenheim

SKIN SCRUBBER

skinscrubber
De Skin Scrubber is een nieuwe techniek en het modernste apparaat op het gebied van de dieptereiniging van de huid.
Door middel van de ultrasonische geluidsgolven wordt de huid zeer intensief gereinigd.De skin Scrubber verwijderd verstopte /ingegroeide haarzaakjes,maakt de bovenste laagjes van de opperhuid los en reinigd de porien diep.Het effectief verwijderen van meeeters en oneffenheden op een zachte manier
Het is een volstrekt veilige en pijnloze behandeling met als resultaat een perfecte fysiologische huidregeneratie.

Zeer aan te raden bij:
Acne
Couperose
Huidonzuiverheden
Fijne rimpels
Grofe porien
Het glad maken van de huid
Insluizen van werkstoffen

ULTRASONE
Ultrasone golven zijn geluidsgolven. Deze golven worden ook gebruikt bij echo’s van baby’s en zijn absoluut veilig. De golven veroorzaken een trilling tussen de huidcellen, waardoor de huidcellen als het ware een beetje uit elkaar getrokken worden.
Zo kunnen de kwalitatief hoge ingrediënten in de onderste huidlaag (basaal cellenlaag) ingebracht worden, wat met crèmes alleen niet te bereiken is. Hierdoor kunnen verschillende huidproblemen zoals acne, couperose, littekens, fijne rimpels, vochtarme huid, striae, hyperpigmentatie en ouder wordende huid worden verbeterd of zelfs verdwijnen. De Ultrasone methode is een professioneel systeem waarvan de technologie optimaal is afgestemd op de speciale eisen en mogelijkheden van de moderne cosmetica. De huidstructuur verbetert, genezingsprocessen versnellen en er vindt een verhoogde opname van werkstoffen plaats. Huidprocessen zoals stimulering van de doorbloeding, activering van de lymfe en versteviging van het bindweefsel verbeteren aanzienlijk.
Door het behandelen van de huid met ultrasone worden de ruimtes tussen de cellen wijder, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Dat is zeer wenselijk, aangezien afvalstoffen vocht aan de huid onttrekken. Na een ultrasone behandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert, echter de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen wordt ook verbeterd. Met behulp van de hightech behandeling worden hooggeconcentreerde serums met werkstoffen waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid ingesluisd. Deze serums zijn in het bijzonder gericht op zuurstofvoorziening, liftende acties en activering van aanmaak van collageen en elastine. Deze ultrasone behandeling richt zich op het stimuleren van de huid zelf. Het zorgt ervoor dat de huid zelf werkt om bestaande rimpels te vervagen en verslapt bindweefsel te verstevigen. Het is geheel pijnloos en biedt een prachtig en langdurig resultaat.