Beauty Salon Coco Sassenheim

WIMPERVERLENGING

Eyelash Extensions Leiden
Dit wil elke vrouw wel. Een mooie stralende oogopslag zonder dikke lagen mascara of valse opgeplakte nepwimpers.

Wimperextensions verlengen niet alleen je wimpers maar laten je ogen meer stralen.

Weg met die lelijke nepwimpers die je ook nog eens zomaar loslaten. Weg met die mascara die toch niet waarmaakt wat ze in de reclame beloven.

Leve de wimperextensions. Na een behandeling van ongeveer 45 minuten blijven je wimpers 3 weken (*) lang prachtig vol en lang. Iedere vrouw kan nu die wimpers krijgen waar ze van droomt! Maak snel een afspraak voor een permanent stralende oogopslag.

Wimperverlenging haartje bij haartje voor 65 euro

* Omdat per persoon de groeicyclus van de wimpers verschilt (waardoor je wimpers uitvallen) is de gemiddelde tijd dat de wimperextensions blijven zitten tussen de 2 en 6 weken. Het is mogelijk om tussentijds te wimpers op te laten vullen.

Waarom mag ik, als ik wimperextensions heb, geen eye-remover op oliebasis gebruiken? De lijm die gebruikt wordt om de wimperextensions vast te zetten zal oplossen als je eye-remover op oliebasis gebruikt. Je wimperextensions zullen dan eerder loslaten.

Waarom mag ik niet in mijn ogen wrijven als ik wimperextensions heb?

Je wimperextensions zijn met een heel klein beetje lijm vastgezet om één van je eigen wimperhaartjes, als je daar ruw mee omgaat (zoals bv het wrijven in je ogen) dan zullen de wimperextensions sneller loslaten.

Hoe kan ik mijn wimperextensions verwijderen?

De wimperextension zullen in ieder geval door de natuurlijk groeicyclus van je eigen wimperhaartjes loslaten. Wil je eerder dan het natuurlijk proces af van je wimperextensions dan kan je een afspraak hiervoor maken. Wij zullen dan met een speciale remover de wimperextensions verwijderen.